OptimalWeb

Facebook Ads

Promovarea Afacerii cu Facebook Ads

Facebook a devenit rapid unul dintre cele mai esențiale instrumente de promovare a afacerilor si oferă o audiență vastă pe care afacerile o pot atinge. În plus, anunțurile de pe Facebook permit întreprinderilor să se adreseze direct persoanelor interesate de serviciile sau produsele lor, această segmentare putandu-se face în funcție de sex, vârstă, locație, hobby-uri sau interese.

Prin urmare, companiile pot crea anunțuri foarte bine direcționate către publicul dorit, crescând astfel șansele ca acele persoane să se intereseze de ceea ce are de oferit afacerea respectivă. Pe piața de astăzi, este esențial pentru afaceri să aibă o prezență puternică pe Facebook, iar utilizarea Facebook Ads este una dintre cele mai eficiente modalități de promovare a unei afaceri pe internet.

Beneficiile Colaborarii

Campanii Profesioniste

Echipa noastră de profesioniști va lucra cu dvs. pentru a crea campanii concepute pentru a vă atinge obiectivele specifice - de la generarea de lead-uri la conversii!

Funnel Vanzari

Știm că, atunci când vine vorba de a face o achiziție, clienții trec prin mai multe etape diferite. Vom crea o pâlnie de vânzări care ține cont de aceste etape, astfel încât să vă puteți crește conversiile!

Facebook Pixel

Prin instalarea acestui software pe site-ul dvs. web, puteți urmări mai bine datele și vă puteți direcționa publicul pentru campanii mai reușite.

Randamentul Investitei

Cu serviciile noastre, puteți fi sigur că veți obține maximul din investiția dvs. și că veți vedea o diferență reală în rezultatele dvs. financiare.

Cum decurge colaborarea?

înțelegem că fiecare afacere este diferită și, prin urmare, necesită o abordare unică a strategiei de marketing digital. De aceea, începem toate proiectele noastre cu o discuție pentru a înțelege în profunzime obiectivele companiei dumneavoastră,iar acest lucru ne permite să creăm un plan personalizat care să valorifice la maximum resursele dvs. disponibile.

 Odată ce campaniile sunt puse în funcțiune, rămânem în strânsă comunicare cu echipa dvs. de vânzări pentru a ne asigura că procesul de marketing și vânzări se desfășoară fără probleme. Și, în cele din urmă, analizăm periodic rezultatele eforturilor noastre pentru a face ajustările necesare. 

Adoptând această abordare holistică, ne asigurăm că afacerea dumneavoastră își atinge potențialul maxim online.

Tipuri Campanii

Campaniile de brand awareness (conștientizarea mărcii ) reprezintă o modalitate de a vă poziționa marca în fața potențialilor clienți, generând interes și loialitate prin intermediul reclamelor. Printr-o astfel de campanie, oamenii devin conștienți de existența mărcii dvs. și, mai mult decât atât, se obișnuiesc cu ea, ceea ce îi ajută să își păstreze loialitatea față de un produs preferat

Campaniile consideration vă ajută să comercializați către anumite audiențe sau să efectuați anumite acțiuni. Le puteți utiliza ca un instrument puternic pentru a interacționa cu publicul dumneavoastră, filtrandu-l de-a lungul călătoriei sale prin pâlnia de marketing.

Campanii structurate pentru conversie care generează un număr maxim de lead-uri, clienți și vânzări .

Retargeting-ul este o strategie puternică de publicitate și de optimizare a ratei de conversie care vă permite să vă adresați potențialilor clienți pe baza interacțiunilor anterioare cu afacerea dvs. Prin furnizarea de anunțuri diferite clienților care au vizitat deja site-ul dvs. web sau au întreprins acțiuni specifice, puteți crește conversiile la un cost de achiziție scăzut.