OptimalWeb

Social Media Marketing

De ce este important marketingul pe Social Media ?

Social media este unul dintre cele mai importante aspecte ale marketingului online și este locul în care potențialii tăi clienți își petrec majoritatea timpului.

Nu numai că social media este o modalitate excelentă de a intra în contact cu potențialii clienți, dar este, de asemenea, o modalitate excelentă de a intra în contact cu clienții dvs. actuali într-un mod mai personal. Îi puteți ține la curent cu noile produse, servicii și oferte pe care le oferiți.

Facebook și Instagram si Tik-Tok sunt, de departe, cele mai populare canale, fiind apoi urmate de Linkedin .Cu ajutorul nostru, puteți obtine campanii de social media profesionale care să ajungă la persoanele potrivite la momentul potrivit. Știm unde este activ publicul dvs. ( și ne vom asigura că mesajul dvs. ajunge la el.)

Cum decurge colaborarea?

Noi aflăm ce interese au clienții tăi, care sunt canalele pe care le utilizează cel mai des și implementăm o strategie ca brandul tău să fie cât mai prezent în mediul online.Promovarea în social media vine cu avantaje semnificative în fața formelor de comunicare tradiționale (televiziune, ziare, radio, afișe): procesul de targetare se face mult mai specific și rapid, mesajele pot fi personalizate, costurile sunt mai reduse și poți interacționa ușor cu publicul tău. Monitorizăm constant rezultatele campaniilor implementate ca tu să fii la curent cu rezultatele statistice ale acestui serviciu.