OptimalWeb

TikTok Ads

Promoveza-te prin TikTok Ads

TikTok este la ora actuala cea mai descărcată aplicaţie si are foarte mulţi adepţi în România, atât de mulţi încât în decembrie 2021, conform ultimelor rapoarte, exista 5.36 milioane de utilizatori de TikTok.

Promovarea pe Tik Tok poate oferi companiilor o modalitate unică și eficientă de a comunica cu clientii prin conținut creativ și atractiv.

Prin afisarea de reclame pe platforma puteti beneficia de o expunere masivă , de asemenea puteți să vă faceți publicitate pentru produsul sau serviciul dvs. și să ajungeți la o audiență vastă.

 

 

Funnel-ul de vanzari prin TikTok Ads

Marketingul prin intermediul TikTok este o oportunitate excelentă de a comunica cu un public mai tânăr și de a crește notorietatea produselor sau a afacerii dumneavoastră.

În funcție de obiectivele pe care le aveți, agentia noastra va poate crea si administra campaniile pentru a va atinge obiectivele stabilite si de a avea un randament al investitiei ridicat.

Tipuri De Campanii

Ce poti obtine promovandu-te pe TikTok ?

Trafic pe Website

Are în vedere atragerea publicului pe site-ul afacerii tale

Reach sau Afișări

Reclama ajunge la cât mai multe persoane care fac parte din publicul țintă;

Conversii

Împreună putem crește numărul de conversii de pe pagina ta.

Vizualizari Video

Cu cât imaginația este mai bine transpusă în imagini, cu atât vei strânge mai multe vizionări;

Bazat pe ultimele statistici 47% din utilizatorii platformei vizualizeaza continutul (video) pana la capat ,acest lucru fiind benefic pentru conectarea brandului cu publicul , iar 27% fac o actiune .