OptimalWeb

Web Design & Development

Obtine un website profesional cu serviciile noastre de web design si development

Dezvoltarea si promovarea unei identitati in mediul online a devenit o necesitate in zilele noastre , astfel detinerea unui site web  este echivalentul unei carti de vizita  .

Ne concentram pe a livra solutii personalizate pentru fiecare client, indiferent de dimensiunea sau complexitatea proiectului. Folosim tehnologii moderne si metode de lucru eficiente pentru a ne asigura ca site-ul dumneavoastra va avea un aspect profesional si va fi usor de intretinut.

Echipa noastra va poate oferi serviciile de care ai nevoie , lucram in CMS (WordPress/PrestaShop/Opencart ) cat si in custom code .

Tipuri de website-uri

Site de prezentare

Oferim solutii complete si profesionale pentru a va ajuta sa faceti prezentarea afacerii sau produsului online. Ne angajam sa oferim cele mai bune servicii pentru a va construi site-ul cu un design modern si functional, care sa reflecte viziunea si obiectivele dumneavoastra. Ne asiguram ca site-ul dumneavoastra va fi optimizat pentru vizibilitate si navigabilitate si ca va fi dezvoltat conform standardelor de cod si practicilor web. In plus, vom furniza toata asistenta si suportul necesar pentru a va ajuta sa va lansati afacerea in online.

Magazin eCommerce

Daca doriti sa aveti propriul magazin online, echipa noastra se va ocupa de tot, de la proiectare si dezvoltare pana la implementarea functiilor de vanzare si integrarea sistemului de plata. Veti avea un site profesional si usor de folosit, cu o viteza ridicata de incarcare si cu un design atractiv care va imbunatati considerabil experienta utilizatorului. De asemenea, ne asiguram ca site-ul dvs. va fi intotdeauna in forma optima, prin mentenanta si actualizari periodice.

Portofoliu

Colaboratorii Nostri

Aflapretul.ro
Mayanto.ro
Mercurial.ro
Nuntadelux.ro
Ecotabs.es
BrandStore.ro